In opvang BE-NL

S.C.S.P.

Second Chance Staffords and Pitbulls

In opvang BE-NL

Deze honden verblijven in een opvanggezin in België of Nederland tot zij een nieuwe thuis hebben gevonden. Zij zijn bijna allen afkomstig uit Spanje en hebben al een kans gekregen om de warmte van een huis en gezin te voelen. De opvanggezinnen bereiden de honden voor om naar een nieuwe thuis te kunnen gaan.

 

ZITA

 

Ras: mix Kan met katten: JA

Geslacht: Teef Kan met honden: JA

Leeftijd: +/- 11/01/2015 Kan met kinderen: JA

 

Ik ben Zita een leuke, vrolijke, speelse puppy. ik ben intussen 9maandjes oud en heb al een hele weg afgelegd in mijn jonge leventje. Momenteel zit ik in een opvang gezin met nog een andere hond en 4 poezen. Ik vind iedereen hier heel leuk en in het weekend zijn er ook altijd kindjes en die zijn super om mee te spelen. Wel moet je me af en toe eens zeggen hoever ik mag gaan, want aangezien ik eigenlijk nog een kleine meid ben weet ik soms niet goed wat kan en wat niet.

Ik hou van wandelen, spelen, knuffelen en lekker kauwen op een bot. ik kan perfect alleen thuis zijn maar wel liefst in de bench. Ik ben nogal een speelvogel en moet hier soms nog in begeleid worden. Het liefst slaap ik dicht bij mijn opvang ouders en de hond des huizes. Zindelijk ben ik ondertussen ook. ik kan ook al flink zitten en op mijn plaats gaan liggen, rustig zijn wanneer iemand binnen komt begint me ook aardig te lukken. Ik ben echt iedereens vriend en laat dat ook duidelijk zien. Ik ben een beetje koppig, maar zeker niet dominant.

Ik ben heel graag bij mijn opvang gezin maar zou nu toch graag mijn eigen plekje vinden. Ergens waar ik kan spelen, leren en gelukkig zijn en iemand gelukkig maken. Ik kan perfect met honden en katten, ik kan er goed voor zorgen en leuk mee spelen. alleen als de katten weglopen, ga ik er wel eens achteraan om te spelen! Maar als je me zegt dat dit niet mag, zal ik ook braaf luisteren. Kinderen van alle leeftijden zijn voor mij ook oké!

 

BESCHIKBAAR

BELGIË

EMAIL info@scsp.be (Algemeen)

adoptie@scsp.be (Honden)

verkoop@scsp.be (Webshop)