Herplaatsers BE-NL

S.C.S.P.

Second Chance Staffords and Pitbulls

Herplaatsers BE-NL

Dit zijn honden die om een reden helaas niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven, de eigenaar heeft daarom onze hulp ingeschakeld. De honden blijven bij hun eigenaar tot er een nieuwe thuis is gevonden.

Deze honden verblijven in België of Nederland.

BACO

 

Ras: Amerikaanse Stafford

Geslacht: Reu

Leeftijd: °31/08/2013

 

Kan met katten: Nee

Kan met honden: Nee

Kan met kinderen: +15 jaar

 

A dog’s tale…

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik natuurlijk één van de allerknapsten ben van de te adopteren honden van SCSP. Alleen heb ik een hele lange weg afgelegd om mezelf te leren kennen en zit ik nu al een hele tijd te wachten op een baas die bij mij aansluit.

Zal ik eens iets over mijzelf vertellen?

Bij mijn allereerste eigenaar ben ik eigenlijk niet zo goed verzorgd en hebben ze mij niet geleerd wat er allemaal te doen is in de buitenwereld en hoe ik met mensen, andere beestjes en kinderen om moet gaan. Toen ik naar mijn volgende eigenaar ging kwam ik dus van een koude kermis thuis, foei… wat vond ik dat moeilijk zeg. Maar je ziet het al aankomen, ik ben een slimme jongen en heb al ontzettend veel geleerd. De mensen die mij verzorgen heb ik in mijn hart gesloten, aandacht vind ik fijn.. maar een beetje ruimte is wat ik nodig heb. Wat ik nog meer nodig heb? Een baas die ik voor mij alleen heb, die ik niet hoef te delen met andere mensen of dieren en zeker geen kindjes heeft (tenzij ze ouder dan 12 jaar zijn, dan durf ik het misschien wel aan) want ik weet niet goed hoe ik daar het beste mee om kan gaan.

Ik vind het wel spannend om mijn eigen verhaal te vertellen zeg, maar hoop toch zo graag dat jij mijn berichtje leest en denkt, Baco wordt mijn makker voor het leven. Zeg nou zelf, zo’n knappe vent past toch perfect bij een zelfstandige, strikte maar tegelijkertijd ook zorgzame baas? O trouwens, voor ik het vergeet ik voel me het meest op mijn gemak als ik buiten kan zijn en de boel in de gaten kan houden en bewaken, daar ben ik echt de beste in!

Ik wacht op je (al duurt het me allemaal te lang)…

Poot van Baco

 

Voor verdere vragen of meer info, mag je altijd een prive berichtje sturen of mailen naar info@scsp.be

 

BESCHIKBAAR

Verblijf: België

RAYKO (België)

 

Ras: Stafford x Rottweiler Kan met katten: NEE

Geslacht: Reu Kan met honden: JA *zie tekst*

Leeftijd: 15/10/2011 Kan met kinderen: JA

 

Deze leuke verschijning is Rayko, een kruising van stafford x rottweiler. Rayko is een reutje die net zijn 4de verjaardag heeft gevierd. Rayko is door zijn eigenaar uit het asiel gehaald als hij +/- 4 maand oud was. Rayko kan het met wat begeleiding prima vinden met stabiele teven, met reuen gaat hij zich opmeten en gaat vaak niet zo goed. Katten kan hij absoluut niet mee overweg. Met kinderen kan Rayko ook goed overweg, al zal dit zoals bij andere honden steeds onder toezicht moeten, gezien zijn lompe, actieve gedrag. Rayko gaat erg graag wandelen, in het begin is hij nogal hevig, maar al snel loopt hij rustig met je mee. Ook spelen is voor hem helemaal het einde, ballen apporteren is hij helemaal gek op en doet hij liefst hele dag. Rayko is echt een hond die hele tijd wil werken, dit kan spelen zijn, maar ook gehoorzaamheid doet hij erg graag. Hij kent al enkele commando’s en zal zeker graag naar de hondenschool gaan!

 

 

BESCHIKBAAR

Verblijf: BELGIË

EMAIL info@scsp.be (Algemeen)

adoptie@scsp.be (Honden)

verkoop@scsp.be (Webshop)