Adoptie procedure

S.C.S.P.

Second Chance Staffords and Pitbulls

Adoptie procedure

 

Bij interesse in een van de honden dient u een adoptie aanvraag in te vullen en terug te mailen. Deze zal binnen ons team besproken worden en indien dit positief is zal er een afspraak worden gemaakt om een huisbezoek te doen. Indien het huisbezoek positief is kunt U de hond reserveren. Als de hond bij u aankomt wordt het adoptie contract getekend.

 

Spaanse honden

Alles inbegrepen: chip, vaccinaties, bloedtesten, castratie, ontworming, ontvlooing, transport)

 

Honden <2 jaar: € 300 (Castratie plicht voor jongen honden die nog niet gecastreerd zijn, u krijgt dan €25 terug)

Honden 2 – 7 jaar: € 255

Honden > 7 jaar: € 225

 

 

BE/NL Herplaatsers

Wij vragen voor de bemiddeling van BE/NL herplaatsers €25 donatie zowel aan de ouder eigenaar als aan de nieuwe eigenaar, daar wij erg veel tijd en werk in de honden steken. Deze donatie komt natuurlijk ten goede aan dierenarts kosten en spoedgevallen.

 

Wij vinden een goede, nieuwe thuis voor de hond belangrijker dan geld, maar vinden wel dat er een klein bedrag mag worden gevraagd aan de nieuwe eigenaar om een beetje de kosten die jullie aan de hond hebben gehad te 'compenseren'. Indien de hond volledig in orde is met de vaccinaties, chip en gecastreerd/gesteriliseerd is, mag er een vergoeding aan de nieuwe eigenaar worden gevraagd van: €100 voor honden zonder stamboom en €225 voor honden met een stamboom.

EMAIL info@scsp.be (Algemeen)

adoptie@scsp.be (Honden)

verkoop@scsp.be (Webshop)